Despre noi

Asociatia Clubul Artistilor Fotografi Giurgiu s-a infiintat cu scopul de a promova arta fotografica in randul giurgiuvenilor. Asociatia este inscrisa in Registrul asociatiilor si fundatiilor al Judecatoriei Giurgiu sub Nr. 12/18.05.2011.

CUI: 28530236

Aceasta asociatie este o organizatie cu caracter social, artistic si educativ, avand in centrul atentiei sustinerea si incurajarea pasiunii pentru fotografie, prin initiere in arta fotografica, organizarea de expozitii de fotografie precum si crearea unor facilitati in promovarea lucrarilor fotografice ale membrilor sai pe acest site si pe principalele medii de socializare.

Membrii asociatiei vor fi sprijiniti pentru ridicarea nivelului de pregatire fotografica, prin organizarea unor intalniri periodice, organizarea de workshop-uri (ateliere) atat cu implicatii teoretice cat si practice.

Fiecare membru activ are posibilitatea postarii fotografiilor sale reprezentative pe site-ul asociatiei. Pentru mentinerea unui standard ridicat al calitatii, fotografiile vor fi postate dupa o prealabila analiza a acestora.

Membrii activi vor primi sprijin logistic si/sau material de profil in cazul organizarii de expozitii sau alte manifestari specifice ale clubului, fiind incurajati sa promoveze imaginea asociatiei in randul simpatizantilor, a publicului si a mass-media.

 

Pentru a deveni membru CAFG trebuie sa dovediti existenta unui minimum de cunostinte de tehnica si compozitie fotografica prin trimiterea unui numar de 10 lucrari proprii considerate a fi cele mai bune si care va caracterizeaza. Lucrarile vor fi trimise in format digital, la o marime de maximum 2000 pixeli pe latura mare, prin e-mail la adresa care apare la pagina de contact. Lucrarile vor fi analizate si veti primi raspunsul in cel mai scurt timp !

trafic site web